Színezd ki a hétköznapokat! – Itt a Mandala Design kifestőkönyve!

Színezd ki a hétköznapokat! – Itt a Mandala Design kifestőkönyve!

Amikor a legkevesebb időd van és legstresszesebbek a mindennapok, akkor van a legnagyobb szükséged a mandalákra!

A mandalák színezése akkor is belső munkát eredményez, ha nem akarod, hiszen a formák és színek hatással vannak a tudatalattira, a színezés oldja a stresszt, enyhíti a feszültséget, kisimítja a lélek ráncait és segít a nyüzsgő hétköznapokból egy kicsit kiszakadni, megélni a jelen pillanatot és megtalálni a belső középpontodat, harmóniádat.

Most Neked is lehetőséged van a mandalák különleges világát megtapasztalni! Kifestőkönyvemet saját rajzaimmal és idézetekkel raktam tele, nézd, itt belekukkanthatsz:

A Lélek-Élet mandalák kifestőkönyvet pdf formátumban, A/4-es méretben kapod készhez e-mailen keresztül, neked más dolgod nincs, csak kinyomtatni, a színes ceruzáidat kihegyezni, a lelkedet kinyitni és elindulni velem az úton, a mandalák világába! Készen állsz?

Megtetszett? Megrendelésedet az alábbi űrlap kitöltésével tudod leadni. A kifestőfüzet ára 2900 Ft, melyet átutalással tudsz teljesíteni. A megrendelés után minden további információt e-mailben megírok neked! 

Ha érdekel a mandalák világa, kérlek mindenképpen csatlakozz a Mandala Design kreatív műhely zárt Facebook csoportjához, nézd meg mások alkotásait, vagy mutasd meg a sajátjaidat, okosodj, tanulj és indulj el a mandalák önismereti útján!